Start vandaag met het opwekken van uw eigen energie met de zonnepanelen van DuurzÆm Groen!

Persoonlijk contact?    053 2005744

Waar levert DuurzÆm Groen de zonnepanelen?

Start met besparen én verdienen​

Liever direct persoonlijk contact? 053 2005744

Waar leveren en monteren wij de zonnepanelen?

In het zuiden en oosten van Nederland, én noord-west Duitsland

Een kwalitatieve montage van zonnepanelen zal een grote impact hebben op de levensduur en opwekking van uw installatie. Ook een snelle en accurate service is erg belangrijk. 

Om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen, leveren wij alleen in het oosten en zuiden van Nederland én in noord-west Duitsland. Dicht bij onze vestigingen in Uden en Enschede in Nederland en Leer en Papenburg in Duitsland.

Het werkgebied van DuurzaemGroen in Nederland en Duitsland.

Hoe kunnen de zonnepanelen op uw dak worden geplaatst?

De montage van uw zonnepanelen kan op verschillende manieren

De montage van uw zonnepanelen kunnen wij op verschillende manieren uitvoeren. Natuurlijk is dit afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Heeft u een grote tuin? Denk er dan eens over na om ze in uw tuin te plaatsen. Maar netjes in uw dak, naadloos aansluiten op uw hellende dak is ook een hele mooie optie. Een adviseur van DuurzÆm Groen helpt u graag met uw wensen.

Op een hellend dak

In dit geval wordt het zonnepaneel bovenop de bestaande dakbedekking gemonteerd. De panelen kunnen evenwijdig met het dakvlak of onder een bepaalde hoek geplaatst worden in functie van de gewenste oriëntatie en helling. Vaak kiest men voor een evenwijdige plaatsing met de dakbedekking zodat de installatie ook esthetisch mooi weggewerkt zit.

Zelf getekend huis met schuindak systeem voor zonnepanelen.
Zelf getekende op grond montage voor zonnepanelen.

Open veld

In dit geval wordt het zonnepaneel geplaatst op een onderconstructie op de begane grond. De verankering gebeurt door heipalen of betonblokken. Heeft u een grote tuin, dan is dit type installatie zeker een aanrader!

Op een plat dak

Bij de montage van een zonnepaneel op een plat dak wordt het paneel eerst gemonteerd op steunen en dan los op het platte dak geplaatst. Er is in dit geval extra ballast nodig om ervoor te zorgen dat de panelen niet wegwaaien. Die extra ballast moet zo’n 80 à 100 kg per vierkante meter paneel zijn. Daarom is het belangrijk om te controleren of de draagkracht van het dak volstaat.

Zelf getekende platdak systeem.

Installatie

Hoe ziet een montagedag eruit?

Stap 1, al het goede start met een goed plan!

Onze werkvoorbereiders hebben de installatie voorbereid.

Stap 2, de zonnepanelen installeren

Onze dakspecialisten en elektricien installeren uw nieuwe systeem.

Stap 3, samen starten we het systeem op

Onze monteurs starten het systeem en geven u uitleg over uw systeem.

Stap 4, we garanderen 10 jaar kwaliteit 

U maakt 10 jaar lang gebruik van het DuurzÆm Groen garantieplan.

Hier geloven wij in!

Waarom u zonnepanelen koopt via DuurzÆm Groen

Vakmensen met kennis

Zowel onze adviseurs maar ook onze monteurs hebben de nodige kennis in huis om u een zo goed mogelijk product te leveren en monteren.

Altijd persoonlijk en snel

Wij geloven alleen in een persoonlijke aanpak en maken graag tijd voor u. En we hebben de capaciteit om snel te schakelen.

Eerlijk advies

Onze mensen adviseren u graag over het hoogst mogelijke rendement, de ligging van uw nieuwe zonnepanelen en nemen altijd uw persoonlijke wensen hierin mee.

Snelle service

Werken de zonnepanelen niet goed of is er schade door storm? Wij zorgen dat de zonnepanelen weer heel snel werken en uw stroom opwekken.

© DuurzÆm Groen 2024. Alle rechten voorbehouden.

This is a staging enviroment