Start vandaag met het opwekken van uw eigen energie met de zonnepanelen van DuurzÆm Groen!

Persoonlijk contact?    053 2005744

JA Solar

Mono Full Black Bifacial Glas Glas N-type 435 WP

  • 218 Wp/m2
  • N-Type
  • 108-BF-NT cellen
  • Glas-Glas/All Black
  • Zwart frame
  • MC4-EVO2
  • 1762x1134x30mm

Voordelen van N-Type zonnepanelen

N-type zonnepanelen hebben 3 belangrijke voordelen:

  • N-type zonnepanelen leveren een hoger vermogen per vierkante meter.
  • Deze panelen hebben een lagere degradatie in vergelijking met P-type panelen.
  • Je geniet van langere garanties.

Het JAM54D41-435/LB paneel van JA Solar heeft een vermogen van 435 wattpiek. Dit vertaalt zich naar 218 Wp per vierkante meter van uw zonne-installatie en een paneelrendement van 21,8%. Het paneel beschikt over 108 half uitgesneden monofaciale cellen met N-Type TOPCon-technologie. Deze dubbele glasmodule heeft 1,6 mm glas aan de voorzijde en 1,6 mm glas aan de achterzijde. De productafmetingen zijn 1762 x 1134 x 30 mm en een gewicht van 22 kg. Eén pallet bevat 36 stuks en één container bevat 936 stuks.

De JAM54D41-435/LB-module heeft een productgarantie van 25 jaar en een lineaire vermogensgarantie van 30 jaar.

JA Zonne-energie

JA Solar is een Chinese leverancier van zonnepanelen die tot de topspelers in de sector behoort. Dankzij de jarenlange ervaring van het bedrijf levert JA Solar volwassen producten met de hoogste betrouwbaarheid. JA Solar streeft het doel na om zoveel mogelijk mensen en bedrijven gebruik te laten maken van zonne-energie. 

Volledig zwart zonnepaneel

Dit zonnepaneel is verkrijgbaar in Full Black, ook wel Pure Black genoemd. In deze versie zijn het frame, de cellen en het achterblad volledig zwart. Volledig zwarte panelen presteren beter in direct zonlicht, maar kunnen door hogere temperaturen een iets lager rendement ervaren. Over het algemeen is het prestatieverschil met verschillend gekleurde panelen verwaarloosbaar en is de kleurkeuze vooral een kwestie van persoonlijke voorkeur.

Glazen glasmodule

Dit bifaciale paneel is zowel aan de voor- als achterzijde voorzien van 1,6 mm glas. Deze configuratie biedt verschillende voordelen, waaronder verbeterde duurzaamheid van de module dankzij verbeterde bescherming tegen de elementen, verbeterde brandveiligheid en verminderde vermogensdegradatie.

PFAS-vrije productie

Goed voor elkaar

Met de zekerheid van een goed plan

De beste deal, gegarandeerd

U ontvangt van onze adviseur altijd en gegarandeerd de beste deal. Geheel vrijblijvend!

Persoonlijke service, zoals u dat wilt

Onze mensen geven u direct inzicht en beantwoorden direct uw vragen. Geen menu’s maar oprechte en persoonlijke ondersteuning.

Servicemonteurs die voor u klaarstaan

Ook na de installatie staan wij voor u klaar. Onze eigen Duurzaem Groen servicemonteurs pakken servicevragen snel en vakkundig op.

© DuurzÆm Groen 2024. Alle rechten voorbehouden.

This is a staging enviroment