Start vandaag met het opwekken van uw eigen energie met de zonnepanelen van Duurzaem Groen!

Persoonlijk contact?    053 2005744

Start met energie opslaan in thuisbatterijen

De thuisbatterijen van DuurzÆm Groen

Start met besparen én verdienen​

Liever direct persoonlijk contact? 053 2005744

Nog lagere energierekeningen en zelfvoorzienend zijn

De thuisbatterijen van DuurzÆm Groen

DuurzÆm Groen biedt oplossingen voor het opslaan van energie met thuisbatterijen. In ons land is er een groeiende behoefte aan duurzame energieopslag. Onze thuisbatterijen stellen u in staat om opgewekte energie te bewaren voor later gebruik, waardoor u minder afhankelijk wordt van het reguliere stroomnetwerk. Dit draagt bij aan een groenere toekomst en vermindert uw ecologische impact.

Door te kiezen voor onze thuisbatterijen, investeert u niet alleen in duurzaamheid, maar ook in een onafhankelijkere energievoorziening voor uw huis. 

Benieuwd naar de mogelijkheden van thuisbatterijen voor uw woning? Onze adviseurs staan klaar om u vrijblijvend advies te geven.

Waarom een thuisbatterij?

Overdag wekken je zonnepanelen elektriciteit op, maar aangezien je meestal niet thuis bent, wordt de extra stroom terug geleverd aan het elektriciteitsnet. Door gebruik te maken van onze betrouwbare thuisbatterijen, kun je je zelfvoorziening verhogen tot ongeveer 80%. Een deel van de overtollige stroom die overdag niet wordt gebruikt, wordt opgeslagen in de thuisbatterij. Zo kun je ’s avonds zelfstandig stroom gebruiken die overdag is opgeslagen in je eigen thuisbatterij.   

Door te kiezen voor onze thuisbatterijen, investeert u niet alleen in duurzaamheid, maar ook in een onafhankelijkere energievoorziening voor uw huis. 

Benieuwd naar de mogelijkheden van thuisbatterijen voor uw woning? Onze adviseurs staan klaar om u vrijblijvend advies te geven.

De beste deal, gegarandeerd

U ontvangt altijd en  gegarandeerd de beste deal. Wij doen niet aan kortingen of aanbiedingen, maar geven u vooraf al de laagste prijs garantie.

Persoonlijke service, zoals u dat wilt

Onze mensen geven u direct inzicht en beantwoorden direct uw vragen. Geen menu’s maar oprechte en persoonlijke ondersteuning.

Servicemonteurs die voor u klaarstaan

Ook na de installatie staan wij voor u klaar. Onze eigen Duurzaem Groen servicemonteurs pakken servicevragen snel en vakkundig op.

Bekijk zelf

De voordelen van een thuisbatterij:

Haal meer uit je zonnepanelen 

Zelfvoorzienend 

Lagere energiekosten 

Bijdragen aan een duurzamere wereld 

Wij werken uitsluitend met A-kwaliteit thuisbatterijen.

Bekijk hier onze thuisbatterijen

Hier geloven wij in!

Waarom u een thuisbatterij koopt via DuurzÆm Groen

Vakmensen met kennis

Zowel onze adviseurs maar ook onze monteurs hebben de nodige kennis in huis om u een zo goed mogelijk product te leveren.

Altijd persoonlijk en snel

Wij geloven alleen in een persoonlijke aanpak en maken graag tijd voor u. En we hebben de capaciteit om snel te schakelen.

Eerlijk advies

Onze mensen adviseren u graag over het hoogst mogelijke rendement, en nemen altijd uw persoonlijke wensen hierin mee.

Snelle service

Werkt de accu niet goed? Wij zorgen dat de accu weer heel snel werkt en uw stroom opslaat.

© Duurzaem Groen 2024. Alle rechten voorbehouden.

This is a staging enviroment